Ženski modeli

ženski plesni čevlji

Udobni, elegantni, lepi…

 V njih plešejo najboljši plesni učitelji, plesalci, koreografi, pa tudi začetniki in družabni plesalci.
Poleg plesa jih uporabljajo še za svečane prilike, poslovne dogodke, kulturne prireditve...

Uporabljajo jih gledališča: SNG Drama Ljubljana, MGL Ljubljana, SNG Opera in balet Ljubljana, Celjsko gledališče, Novogoriško gledališče... Vidite jih v predstavah Mamma Mia, Briljantina in v POP TV showu Zvezde plešejo. Naši kupci so tudi iz tujine (Hrvaška, Srbija, Avstrija, Italija...).

Ko se boste odločili za spletni nakup in izbrali čevlje, vas bomo poklicali in se pogovorili o vaši izbiri, ter vam svetovali. Nekatere modele vam lahko dobavimo takoj in so na zalogi v naši fizični trgovini v Ljubljani, na Jurčkovi 70, na Rudniku, druge moramo naročiti. Zaloga se spreminja. Plačilo lahko izvedete s kreditno kartico (ki vam jo bomo bremenili šele po klicu in uskladitvi vaših želja) ali na TRR. Plačila po povzetju nimamo. Ker smo sami plesni učitelji in prodajamo plesne čevlje že od leta 1992, nam lahko zaupate, da vam bomo dobro svetovali in skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas.

Če vam izbrani model ali številka ne bi ustrezal, smo fleksibilni in našli bomo drug čevelj primeren za vas. 

 

 

 

 

Supadance, London

Izdelovanje najboljših čevljev poteka v več fazah ročno z izkušenimi izdelovalci in mojstri. Nenehna kontrola in najvišja kvaliteta. Razvoj in nove tehnologije. Novi modeli in povezava s plesalci...

 

 

 

 

 

Werner Kern, Nemčija

Nemška natančnost pri snovanju in italijanska izkušenost pri izdelavi dasta odlične rezultate.

 

 

 

 

 

Portdance, Portugalska

Odličnost izdelave, svež design, odlična kvaliteta, mehkoba in udobnost. Dovolj stvari, da vas prepričajo v nakup.