Plesna obutev

Udobje gibanja…

Ponujamo vam obutev priznanih blagovnih znamk. Izdelki so v veliki meri narejeni ročno, so udobni, zasnovani za ples in svečane priložnosti.

Izdelava temelji na dolgoletni tradiciji. V Plesni trgovini Salsa prodajamo plesne čevlje že od leta 1992. Z našimi izkušnjami vam bodo tudi svetovali in vam pomagali pri izbiri.  

SUPADANCE, Velika Britanija

Vodilni proizvajalci, ki so naredili ene prvih plesnih čevljev. Njihove čevlje nosijo tako svetovni prvaki, kot začetni družabni plesalci. V Plesnem salonu Salsa jih prodajamo od leta 1992. 
SUPADANCE, Velika Britanija

Video kako se izdelujejo eni najboljših čevljev na svetu.

 

 

 

PORTDANCE, Portugalska

PortDance je eden vodilnih proizvajalcev plesne obutve. Izdelujejo čevlje za družabne plese, latin, salso, kizombo in tango. Narejeni so na Portugalskem.

PortDance s predanostjo izdeluje lepe plesne čevlje, najvišje kakovosti in izjemnega udobja. Materiali so skrbno izbrani in tehnike izdelave dosegajo najvišje standarde.

PortDance čevlji zagotavljajo osnovne lastnosti, pomembne za plesni svet: Kakovost, Čutnost, Glamur in Prožnost.
WERNER KERN, Nemčija

Nemški čevlji Werner Kern so izdelani v Italiji in združujejo italijanski design in nemško natančnost pri snovanju. V Plesnem salonu Salsa jih prodajamo že nekaj let in imamo številne zadovoljne kupce, ki se radi vračajo in dopolnjujejo svojo garderobo z novimi modeli.

So udobni in mehki in z različnimi modeli ter višinami pet, ustrežejo še tako zahtevni nogi. 

Imajo več blagovnih znamk: Werner Kern, Anna Kern, Nueva Epoca in Bridal.

RUMPF, Nemčija

Odlični sneakersi in čevlji za družabne plese prihajajo iz Nemčije, narejeni pa so v Italiji.
CAPEZIO, New York

Capezio izdeluje plesne čevlje od leta 1886 in je vodilno pri izdelavi step čevljev.