Predstavljamo izdelke narejene popolnoma brez živalskih sestavin. Verjamemo, da gre plesna proizvodnja v smer izdelave plesne obutve, oblačil in pripomočkov brez živalskih sestavin. Novi materiali in tehnologije nam omogočajo, da izdelamo lepe, kvalitetne in uporabne proizvode brez živalske kože ali drugih njihovih delov.

Etika poslovanja in morala sta premisa trgovine Novega tisočletja, kjer se bomo vsi skupaj zavzemali za pošteno, kvalitetno in vsem prijazno ekonomijo. Gremo v smeri zmernega potrošništva in ponovne uporabe vseh stvari. Zavedamo se ekoloških izzivov, rabe energije, čistega okolja in prijetnega sobivanja. Brzdanje apetitov tako po zaslužku, kot tudi hlepenja "imeti", nas pelje v smer zdravih odnosov in prosperitete družbe.

Vsaka pot se začne z majhnimi koraki, zato tudi mi pridajemo svoj kamenček k mozaiku Poštene trgovine. Nabor izdelkov Veganske kolekcije bomo širili in dopolnjevali in iskali kvalitetne alternative. Če imate vi kokretne predloge za izdelke, ki jih lahko uvrstimo v to rubriko, nam prosim pišite na info@salsa.si ali nas pokličite 068 63 26 27 ali 059 039 049. Veseli bomo tudi vaše povratne infpormacije, če ste naše izdelke kupili.