O nas

PLESNI SALON SALSA
Ukmarjeva 2, Rudnik, zraven E.Leclerca
1000 Ljubljana, Slovenija
Tel: 059 039 049     Gsm: 068 63 26 27
info@salsa.si
www.facebook.com/salsashop

USTVARJALNI ČAS

PON - PET          10.00 - 18.00 ure
SOBOTA            10.00 - 14.00 ure

Kdo smo...

Začeli smo kot družinsko podjetje pred več kot dvajsetimi leti. Sprva Plesna trgovina Eureka in plesna šola, je z jasno vizijo prihodnosti postala prva plesna trgovina v Sloveniji. S pestrim izborom kakovostnih plesnih izdelkov, z drugačnim pristopom, s povezavo s plesalci in plesnimi učitelji, smo zrasli skupaj z našimi kupci. 

Danes so na prodajnih policah na voljo proizvodi za balet, družabni ples, salso, jazz, cheerleading, flamenco, športno gimnastiko, orientalske plese in prosti čas. Imamo tudi odlične čevlje za poroke, mature in večerne priložnosti. Plesni čevlji, plesne obleke, profesionalna kozmetika, plesni dodatki, nakit, darilni program, blago in dodatki za plesne ter svečane obleke, Swarovski Elements, plesni CD-ji...
Posebnost so unikatna darila, ki jih naredimo za vas (unikatni nakit iz Swarovski Elements, potisk z vašim motivom na tkanine, izdelava unikatno potiskanih skodelic) in še marsikaj.

Plesno izobraževanje poteka skozi "Plesna obzorja", plesne vaje na izviren način. Pri nas se lahko dogovorite za zasebne plesne ure za družabni ples. Izvajamo tudi individualne ali skupinske tečaje za poroke, maturantske plese in valete.

Za nas so pomembni:
KAKOVOST: vse proizvode, ki jih ponujamo v naši trgovini smo preizkusili sami in naši prijatelji, najboljši plesalci, plesni pedagogi in plesni učitelji. Oblačila so prijetna, čevlji udobni, dodatki inovativni, darila zanimiva.
ŠIROKA PONUDBA: v naši ponudbi imamo preko 3.000 izdelkov na zalogi, po katalogih in naročilu pa še vsaj 5.000. Pri nas je vedno nekaj novega, kolekcije dopolnjujemo in posodabljamo.
STROKOVNO SVETOVANJE: zaradi našega plesnega poznavanja dobite pri nas dober nasvet. Povezani smo z vodilnimi plesnimi strokovnjaki, ki v svetu nekaj pomenijo in nam posredujejo njihove izkušnje in mnenja.

Veseli bomo vaših pobud, idej in želja. Obiščite nas, pišite nam ali nas pokličite.

Tina, Sara in Sašo