O nas

Kdo smo...

Začeli smo kot družinsko podjetje pred več kot dvajsetimi leti. Sprva Plesna trgovina Eureka in plesna šola, je z jasno vizijo prihodnosti postala prva plesna trgovina v Sloveniji. S pestrim izborom kakovostnih plesnih izdelkov, z drugačnim pristopom, s povezavo s plesalci in plesnimi učitelji, smo zrasli skupaj z našimi kupci. 

Danes so na prodajnih policah na voljo proizvodi za balet, družabni ples, salso, jazz, cheerleading, flamenco, športno gimnastiko, orientalske plese in prosti čas. Nudimo vam poročni in darilni program, odlične čevlje za mature, valete in večerne priložnosti, plesne obleke, profesionalna kozmetika, plesni dodatki, nakit, blago in dodatki za plesne ter svečane obleke, Swarovski Elements...

Imamo širok asortima vrhunske plesne opreme. Trenutno imamo največjo izbiro plesnih čevljev za družabne plese, priznanih znamk: Supadance, Wernek Kern, Portdance, Dancelife, Rumpf, v Sloveniji.

Za nas so pomembni:
KAKOVOST: vse proizvode, ki jih ponujamo v naši trgovini smo preizkusili sami in naši prijatelji, najboljši plesalci, plesni pedagogi in plesni učitelji. Oblačila so prijetna, čevlji udobni, dodatki inovativni, darila zanimiva.
ŠIROKA PONUDBA: v naši ponudbi imamo preko 3.000 izdelkov na zalogi, po katalogih in naročilu pa še vsaj 5.000. Pri nas je vedno nekaj novega, kolekcije dopolnjujemo in posodabljamo.
STROKOVNO SVETOVANJE: zaradi našega plesnega poznavanja dobite pri nas dober nasvet. Povezani smo z vodilnimi plesnimi strokovnjaki, ki v svetu nekaj pomenijo in nam posredujejo njihove izkušnje in mnenja.

Z dobavitelji, ki cenijo našo zavzetost in strokovnost, sodelujemo več kot 20 let. Sledimo novim smernicam in včasih jim tudi mi predlagamo izboljšave izdelkov. Z njimi smo povezani in se vsako leto srečujemo na sejmu Danza in Fierra v Firencah v Italiji.

Plesni salon Salsa ima tudi klub kupcev, ki šteje več kot 2400 članov. Člani imajo posebne ugodnosti: dobivajo Salsine E-novice, izdelke po ugodnih cenah, popuste pri naših partnerjih ( PiranArt, Plesna šola Eureka, Plesna šola PlesPlus, GIGI Design, Urša Rezelj s.p., Cortec Design d.o.o.).

Veseli bomo vaših pobud, idej in želja. Obiščite nas, pišite nam ali nas pokličite.