Darilni bon

Darilni bon 50€

GV50
    Delivery time:5-7 days
Add to cart
  • Description

Darilni bon za 50 €

Bon boste prejeli v elektronski obliki na vaš e-mail po potrdilu plačila (odvisno za katero možnost plačila se boste odločili). V primeru plačila na TRR, moramo plačilo prej potrditi. Pri plačilu s kreditno kartico vam le-to ročno bremenimo, kar traja 1-2 dni. V primeru, da želite bon prejeti takoj, nas po oddaji naročila pokličite.  

Bon lahko natisnete in ga poklonite, ali pošljete po mailu. Darilni bon je prenosljiv. Lahko ga uporabi vsak, ki vpiše kodo napisano na Darilnem bonu. Darilni bon je enakovreden papirnatemu denarju, zato ga ne izgubite, ker vam ga ne moremo ponovno izdati. Darilni bon velja 12 mesecev od dneva izdaje.

Darilni bon lahko vnovčite pri nakupu v Spletni trgovini Salsa, www.salsa.si. Izberite željene izdelke in jih dodajte v košarico. Ko zaključite nakup vnesite kodo Darilnega bona in znesek se bo zmanjšal za vrednost bona.

Pri nakupu lahko uporabite samo en bon. Če je znesek manjši od darilnega bona, lahko razliko vnovčite pri naslednjih nakupih. Uporaba Darilnega bona je določena tudi v Pogojih na spletni strani www.salsa.si.