Studio Eviana

P8
    Delivery time:5-7 days
  • Description

Plesna šola

Studio Eviana je nastal z namenom, da se na enem mestu združi vse, kar človeku ponuja sprostitev, druženje, izobraževanje, gibanje in osebnostno rast (ples, joga, pilates, gibanje, TRX vadba, psihološke seanse, delavnice, izobraževanja, masaže …).
Plesni studio znotraj Studia Eviana ponuja tečaje kot so: salsa, hip hop, družabni plesi, individualne plesne ure (za plesne pare, poroke …), delavnice Beyond movement (za vse vrste plesalcev in gibalcev), plesno-psihološke delavnice in plesne vikend oddihe.
Ples poučujeta profesionalna plesalca Ana Jurenec in Miljan Nojič.
Skupaj pripravljata plesne delavnice, showe ter plesne nastope za različne priložnosti. Zanima ju globlji pristop k plesu, od znotraj navzven. Verjameta, da vsak lahko najde svobodo v plesu in lastnem izražanju skozi gib ter ostale umetnosti.

Ana je več let tekmovala v LA in ST plesih. Dokončala je plesno gimnazijo v Lj in se šolala na plesni akademiji v Salzburgu. Prišla je v stik z različnimi plesnimi zvrstmi: sodobni ples, balet, flamenco, swing, kontaktna improvizacija … V salso in izvore kubanskih plesov se zaljubila s potovanji na Kubo, kamor je odpotovala 4x. Je diplomirana psihologinja. Zanima jo povezava med plesom in psihologijo. Izvaja tudi plesno-psihološke delavnice, psihološke seanse ter masaže.

Miljan je plesno pot je začel kot tekmovalec v LA in ST plesih, nato ga je po 14 letih plesna pot zanesla v moderne plesne zvrsti, hip-hop, jazz, showdance, v katerih je osvojil tudi več naslovov iz državnih, evropskih in svetovnih prvenstev. Skozi izkušnje je začel poglobljeno iskati povezave med različnimi zvrstmi, njihovim izvorom in razvojem, med drugim tudi s kubanskimi plesi, znanje le-teh je poglobil in obogatil z obiskom Kube. Poučuje ples, pleše v predstavah, nastopa.

Kontakt: info@studio-eviana.com, tel.: 031/258-109 (Ana)
Več si lahko preberete na spletni strani: http://www.studio-eviana.com/ ali na fb strani: Studio Eviana.  

Ana Jurenec in Miljan Nojič

Foto: Branka Timpran