Welcome

Events, meetings, lectures, dance classes, social evenings...

Plesni salon Salsa je organizator številnih dogodkov. V preteklosti so se naši člani družili na različnih področjih: plesnem, pogovornem, seminarskem. Imeli smo predvanja iz vrtnarjenja, slikarske delavnice, učenje angleščine, litararne večere, pogovorne večere, družabna srečanja, potopisna predavanja...

Tudi v prihodnje želimo našim kupcem, sodelavcem in prijateljem ponuditi zanimive vsebine. Zaradi spremenjenih protokolov, zaradi Korona virusa, bomo druženja izvedli v manjših skupinah, dogajanje pa prenašali v živo na internetu. Kasneje si bo mogoče ogledati tudi videoposnetke dogodkov.

Če imate sami kakšno zanimivo temo, ki bi jo želeli predstaviti drugim, napisati članek, posneti video, vas vabimo, da nas kontaktirate na info@salsa.si.

Oddaja dvorane

Pri nas lahko najamete tudi plesno dvorano velikosti cca. 60 m2, z ozvočenjem, ogledali in baletnimi drogovi. Pri dogovoru za najem večih ur (paketi) lahko postavimo tudi baletni, oz. plesni pod.

Cena dvorane je odvisna od vrste, dolžine in termina najema. Nudimo popuste in pakete.

Za solo vaje za plesalce (izven večernih ur) nudimo odlično sponzorsko ceno.

Pišite nam na info@salsa.si ali nas pokličite na telefon: 068 63 26 27.

Eureka - Plesna obzorja

ob četrtkih
plesne vaje družabnih plesov

Vikend plesa in sprostitve

8.-11.11.2019

Plesni vikend z delavnicami za sprostitev, ki jih vodijo: dr. Matej Tušak, Sašo Krasnov in Daša Kerin Repinc. Odlično vzdušje, plesni večeri, razvajanje ob morju, zabava, sprostitev.

Vikend plesa in dobrega počutja

Hotel Vile Park
8. - 10.3.2019

Vikend plesa in dobrega počutja

Hotel Histrion
8. - 10.3.2019