PLesni salon salsa

Z vami od leta 1992…

Pri nas dobite vse za ples, šport in prosti čas

Pred Plesnim salon Salsa lahko brezplačno parkirate.

Prostorna trgovina nudi široko izbiro plesnih izdelkov.

Na Jurčkovi 70 poiščite rumeno zgradbo s steklenim dvigalom.

 

 

Posebno obvestilo - 31.3.2022 bo PS Salsa zaprt

Spoštovane kupce obveščamo, da bo PS Salsa v četrtek, 31.3.2022 zaprt zaradi poslovnih obveznosti. V petek, 1.4.2022 delamo po normalnem ustvarjalnem času. Za razumevanje se zahvaljujemo.

Plesni salon Salsa

Jurčkova 70
1000 Ljubljana Rudnik
TEL: 059 815 202
GSM: 068 63 26 27

Kontakt:
info@salsa.si

Facebook: www.facebook.com/salsashop
TRR: SI56 0232 1003 5078 357 NLB d.d.
ID za DDV: SI78515327

Nov ustvarjalni čas:

PON - PET       10.00 do 14.00 ureSOBOTA           zaprto
Lahko se dogovorimo za obisk Plesnega salona Salsa tudi izven teh ur, pokličite na 051 339 333.

Kdo smo?

Začeli smo kot družinsko podjetje pred več kot dvajsetimi leti. Sprva Plesna trgovina Eureka in plesna šola, je z jasno vizijo prihodnosti postala prva plesna trgovina v Sloveniji. S pestrim izborom kakovostnih plesnih izdelkov, z drugačnim pristopom, s povezavo s plesalci in plesnimi učitelji, smo zrasli skupaj z našimi kupci. 

Danes so na prodajnih policah na voljo proizvodi za balet, družabni ples, salso, jazz, cheerleading, flamenco, športno gimnastiko, orientalske plese in prosti čas. Imamo tudi odlične čevlje za poroke, mature in večerne priložnosti. Plesni čevlji, plesne obleke, profesionalna kozmetika, plesni dodatki, nakit, darilni program, blago in dodatki za plesne ter svečane obleke, Swarovski Elements, plesni CD-ji...
Posebnost so unikatna darila, ki jih naredimo za vas (unikatni nakit iz Swarovski Elements, potisk z vašim motivom na tkanine, izdelava unikatno potiskanih skodelic in še marsikaj.

Imamo tudi Plesno šolo Eureka, ki izvaja izobraževanje za otroke in odrasle. Celoletna plesna šola za otroke, Družabni plesni tečaji, Zapleši sam, Plesna obzorja, Pop Jazz za odrasle, Plesni večerei... Pri nas se lahko dogovorite za zasebne plesne ure. Izvajamo tudi individualne ali skupinske tečaje za poroke, maturantske plese in valete.

Za nas so pomembni:
KAKOVOST: vse proizvode, ki jih ponujamo v naši trgovini smo preizkusili sami in naši prijatelji, najboljši plesalci, plesni pedagogi in plesni učitelji. Oblačila so prijetna, čevlji udobni, dodatki inovativni, darila zanimiva.
ŠIROKA PONUDBA: v naši ponudbi imamo preko 3.000 izdelkov na zalogi, po katalogih in naročilu pa še vsaj 5.000. Pri nas je vedno nekaj novega, kolekcije dopolnjujemo in posodabljamo.
STROKOVNO SVETOVANJE: zaradi našega plesnega poznavanja dobite pri nas dober nasvet. Povezani smo z vodilnimi plesnimi strokovnjaki, ki v svetu nekaj pomenijo in nam posredujejo njihove izkušnje in mnenja.

Veseli bomo vaših pobud, idej in želja. Obiščite nas, pišite nam ali nas pokličite.

 

Salsa tim

Pri nas boste dobili strokoven in prijazen nasvet, saj smo vsi plesalci, plesni učitelji, koreografi in nam ljubezen do plesa narekuje odnos do našega dela. Veseli bomo vaših idej in predlogov kako je lahko naše poslovanje še boljše, bolj prijzano vsem, ki jih plesni svet zanima, se podajate vanj ali pa iščete stvari za plesalce.

       

 

 

        
                 Sara                                            Sašo                                    Samanta