Premium klub

Dodajte v košarico
  • Opis

Članstvo v Premium klubu kupcev

PREMIUM KLUB KUPCEV

Član Premium kluba kupcev postanete s plačilom letne članarine v višini 18 €, preko spletne trgovine ali osebno v Plesni trgovini Salsa, Šmartinska 152, 1000 Ljubljana. Vsak član je deležen naslednjih ugodnosti:

15% popust pri nakupu kateregakoli izdelka preko spletne trgovine ali osebno,
-  posebne ugodnosti pri zasebnih plesnih urah,
- brezplačne celodnevne plesne in kulturne delavnice, ki se bodo dogodile 1x letno,
- ugodnosti pri naših poslovnih partnerjih

Z vpisom v Premium klub kupcev potrjujete soglasnost z naštetimi klubskimi pravili. Član dobi po elektronski pošti obvestilo o vpisu, z uporabniškim imenom in geslom, ki ju mora vpisati ob vstopu v spletno trgovino salsa.si, da se mu članski popust lahko upošteva. O vseh aktualnih ponudbah boste obveščeni preko Salsinih novic, ki jih boste prejemali preko e-pošte. Člansko kartico boste prejeli pošti na vaš naslov.

Z vpisom v Klub kupcev Eureka se član strinja, da mu lahko podjetje Eureka Krasnov d.o.o. pošilja brezplačne kataloge, elektronsko pošto, voščila in druge materiale v zvezi z delovanjem Plesne trgovine Salsa. Občasno člani sodelujejo tudi v brezplačnih nagradnih igrah.

Podjetje Eureka Krasnov d.o.o. se obvezuje, da bo vaše osebne podatke varovalo in uporabljajo v skladu z Zakonom o varstvu podatkov, izključno za svojo uporabo in jih v nebenem primeru ne bo posredovalo tretji osebi. Več si lahko preberete na strani Pogojih poslovanja.