Zapleši v paru

torek ob 20h
Dodajte v košarico
  • Opis

zapleši v paru

Plesna šola za odrasle z osebnim pristopom, prilagodljivim programom, s čutno izbrano glasbo, v majhnih skupinah, z družabnostjo in prijateljstvom.

Program smo razdelili na več stopenj:
1. ZAČENJAMO - začetni plesni tečaj, kjer se dobro naučite osnov družabnih plesov, kako plesalec povabi plesalko v figure, kako slišimo glasbo, Tečaj traja 8 vaj po 2 šolski uri.

2. NADALJUJEMO - nadaljevalni tečaj družabnih plesov, kjer se osnovne elemente nadgradi z dodatnimi plesi in dodatnimi figurami. Očimo se osnove improvizacije in lastnega ustvarjanja. Trajanje: 8 vaj po 2 šolski uri.

3. IZPOPOLNJUJEJO - izpopolnjevalni tečaj še z dodatnimi plesi iz nabora latinsko-ameriških in standardnih plesov, z dodatnimi figurami in z drugimi plesi- Tečaj traja 8 vaj po 2 šolski uri.

4. NADGRAJUJEMO - višji izpopolnjevalni tečaj družabnih in drugih plesov, s precej individualnim programom. Tečaj traja 8 vaj po 2 šolski uri.

Kdaj: torek od 20.00 do 21.30 ure (možnost tudi četrtek od 19.00 do 20.30 ure - pokličite)

Kje: dvorana Galerija, Jurčkova 70, Ljubljana - Rudnik

Vodenje: vaje vodita plesni učitelj Sašo Krasnov, član Angleškega Kraljevega združenja plesnih učiteljev, London, vodja Plesne šole Eureka in Sara Sluga - plesna učiteljica ter plesalka

Cena: na mesec:  30 € na osebo
                           50 € na par
Vsak udeleženec dobi Darilni bon Plesnega salona Salsa, Jurčkova cesta 70, Ljubljana - Rudnik, kjer nudijo plesno obutev in plesno opremo po ugodnih cenah. www.salsa.si.

Počitnice: med počitnicami in  prazniki tečaji Plesne šole Eureka ne potekajo.

Vpis in informacije: v Plesnem salonu Salsa, vsak dan od 10h do 18h ali po telefonu 059 039 049, 068 63 26 27 ali na mail: ples@salsa.si. Prijava je obvezna pred začetkom tečaja.

Prijavite se lahko na povezavi: PRIJAVA.