zahvala

Naša sodelavka Tina Erjavc nas zapušča s 1.9.2019, ker odhaja na druge delovne izzive. Zahvaljujemo se ji za opravljeno delo in ji želimo vse dobro.

 

Salsa tim

Salsa tim

Ustvarjamo skupaj…


V Plesnem salonu Salsa delujemo stalno zaposleni ustvarjalci, v sodelovanju z zunanjimi sodelavci.


Tina Erjavc

Tina je vodja Plesnega salona Salsa in kreativni motor našega podjetja. Po šolanju v Veliki Britaniji in študiju v Avstriji, po zaključenemu magisteriju v Združenem Kraljestvu, po enoletnem humanitarnem delu v Keniji, si je izkušnje nabirala na protokolu MO Ljubljana.

V prostem času rada pleše, igra flavto in kitaro, piše, uživa v hoji po slovenskih gorah, aktivno vrtnari in je ljubiteljica Narave in Živali.

Njeno veselje so potovanja, morje in v zadnjem času ukvarjanje z Gozdno pedagogiko vzgoje predšolskih otok v naravi.

Sašo Krasnov

Ples je njegovo življenje in je ustanovitelj Plesne trgovine Eureka, ki se je kasneje preimenovala v Plesni salon Salsa. Šolal se je v Veliki Britaniji in je član Imperial Society of Teachers of Dancing v Londonu. Je vodja plesne šole Eureka in aktivno deluje v Plesnem salonu.

V prostem času surfa, se potaplja, rad hribolazi, vrtnari, rad bere izbrane knjige in se poda na potovanje.

Ukvarja se s turizmom in začenja v Piranu projekt Art Guesthouse, kjer se turistična ponudba spaja z umetnostjo in kulturo.


Sara Rezelj

Je plesalka, plesna učiteljica in duša Plesnega salona Salsa. Zagotovo vam bo pomagala z odličnim nasvetom in prijaznostjo. Skrbi za zunanjo podobo trgovine in naročanje.  Je vodja Otroške plsne šole Eureka.

Sara se v prostem času ukvarja z drugo njeno strokovnostjo: kozmetiko, pedikuro, manikuro in masažo. Je tudi strokovnjakinja za ličenje.

 Veselijo jo potovanja, družabna srečanja, gledanje historičnih filmov in branje knjig. Rada se poda na izlet ali na srečanje s prijatelji.

Kaj pravijo o nas

Koliko ljudi nas podpira, kaj menite o nas, nas všečkate ali imate kakšno pripombo.... Sporočite nam na info@salsa.si

 

4667

sledilcev na Facebooku

48

je všečkalo našo stran ta mesec

498

pravi, da so z nami zadovoljni

 

Tradicija

Delujemo že od leta 1992. In kalimo naše delo v luči tradicije in vizije prihodnosti.

Kakovost

Imamo najboljše izdelke, ki, z dobrim nasvetom, dajejo kupcem zadovoljstvo.

Novosti

Pri nas je vedno nekaj novega, dodajamo nove blagovne znamke in nove stvari.