Klub kupcev

Je klub zvestobe našim kupcem in obratno. Spodaj si lahko izberete vrsto članstva, ki vam ustreza in prinaša ugodnosti in popuste. Podjetja tu najdejo tudi naše pasice za objavo na spletnih straneh. 

KLUB KUPCEV

Član Kluba kupcev postanete z vpisom na tej povezavi ali osebno v Plesnem salonu Salsa, Ukmarjeva 2, Rudnik, 1000 Ljubljana. Vsak član pridobi pri nakupu kateregakoli izdelka preko spletne trgovine ali osebno 5 % popust, ki ga dobi kot dobropis na posebno kartico. Dobropis lahko koristi pri naslednjem nakupu v Plesnem salonu Salsa, Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana v času 3 mesecev.

Z vpisom v Klub kupcev potrjujete soglasnost z naštetimi klubskimi pravili. Članstvo je brezplačno. Član dobi po elektronski pošti obvestilo o vpisu, z uporabniškim imenom in geslom, ki jih vpiše ob vstopu v spletno trgovino salsa.si, da se mu članski popust lahko upošteva. O posebnih ugodnostih bodo člani obveščeni na tej strani.

Z vpisom v Klub kupcev se član strinja, da mu lahko podjetje Eureka Krasnov d.o.o. pošilja brezplačne kataloge, elektronsko pošto, voščila in druge materiale v zvezi z delovanjem Plesnega salona Salsa. Občasno člani sodelujejo tudi v brezplačnih nagradnih igrah.

Podjetje Eureka Krasnov d.o.o. se obvezuje, da bo vaše osebne podatke varovalo in uporabljajo v skladu z Zakonom o varstvu podatkov, izključno za svojo uporabo in jih v nobenem primeru ne bo posredovalo tretji osebi. Več si lahko preberete na straneh Pogojih poslovanja in Zasebnost

 

PREMIUM KLUB KUPCEV

Član Premium kluba kupcev postanete s plačilom letne članarine v višini 18 €  preko spletne trgovine ali osebno v Plesnem salonu Salsa, Ukmarjeva 2, Rudnik, 1000 Ljubljana. Vsak član je deležen naslednjih ugodnosti:

15% popust pri nakupu kateregakoli izdelka preko spletne trgovine ali osebno,
- posebne ugodnosti pri zasebnih plesnih urah,
- brezplačne celodnevne plesne in kulturne delavnice, ki se bodo dogodile 1x letno,
- ugodnosti pri naših poslovnih partnerjih

Z vpisom v Premium klub kupcev potrjujete soglasnost z naštetimi klubskimi pravili. Član dobi po elektronski pošti obvestilo o vpisu, z uporabniškim imenom in geslom, ki ju mora vpisati ob vstopu v spletno trgovino salsa.si, da se mu članski popust lahko upošteva. O vseh aktualnih ponudbah boste obveščeni preko Salsinih novic, ki jih boste prejemali preko e-pošte. Člansko kartico boste prejeli po pošti na vaš naslov ali osebno v Plesnem salonu Salsa.

Z vpisom v Klub kupcev Eureka se član strinja, da mu lahko podjetje Eureka Krasnov d.o.o. pošilja brezplačne kataloge, elektronsko pošto, voščila in druge materiale v zvezi z delovanjem Plesne trgovine Salsa. Občasno člani sodelujejo tudi v brezplačnih nagradnih igrah.

Podjetje Eureka Krasnov d.o.o. se obvezuje, da bo vaše osebne podatke varovalo in uporabljajo v skladu z Zakonom o varstvu podatkov, izključno za svojo uporabo in jih v nebenem primeru ne bo posredovalo tretji osebi. Več si lahko preberete na straneh Pogojih poslovanja in Zasebnost.

 

PROGRAM "POVEZANA PODJETJA"

Prijavite se kot pridruženi partner za program "Povezana podjetja" in postavite povezavo do naše spletne trgovine na vašo spletno stran. Vsakič, ko nekdo preko vaše spletne strani pride v spletno trgovino salsa.si in opravi nakup, dobite 5 % provizijo.

Program je namenjen vsem, ki imajo spletne strani povezane s plesom, umetnostjo, kulturo, zabavo in prostim časom. Vključitev je brezplačna. Poteka po naslednjih korakih:

1. Na dnu strani kliknite na povezavo, kjer se včlanite v Program.
2. Prejeli boste dva maila. Enega s HTML kodo, ki jo boste vključili v vašo spletno stran in drugega z geslom za dostop do vašega računa v sistemu GlobeCharge.
3. Spodaj si lahko izberete banner, ki ga boste vključili v spletno stran in povezali s HTML kodo, ki ste jo prejeli po mailu..Tako se bo na vaši spletni strani formiral banner, preko katerega bodo obiskovalci vstopali v Spletno trgovino salsa.si in opravljali nakupe.
3. Od vsakega tako opravljenega nakupa prejmete 5% provizijo.
4. Provizija se obračunava vsake tri mesece.
5. Provizija v višini 5 % se nakaže na vaš račun, ali jo izkoristite v obliki Darilnih bonov Plesne trgovine Salsa v višini 10%. Darilne bone vam pošljemo po pošti.
6. Z vašim računom v sistemu GlobeCharge imate vseskozi pregled nad naročili in provizijo, ki vam pripada.
7. V primeru posebnih akcij (npr. Nazaj v šolo), kjer vašim članom ponujamo izjemno ugodne cene, ne velja program "Povezana podjetja".
8. Pridržujemo si pravico do spremembe teh pravil.

Bannerji:

               
                        velikost 120 x 240                           velikost 180 x 150             velikost 728 x 90               160 x 600